Kviklån

Kviklån har mange fordele


Med et kviklån har du mulighed for at låne penge nemt og hurtigt, som du kan bruge på det du lige står og mangler. I dag er der efterhånden flere og flere der vælger at tage de såkaldte kviklån når de har brug for penge til noget de ikke selv har råd til i øjeblikket. Vi tilbyder kviklån af forskellige beløbsstørrelser og med varierende tilbagebetalingsfrist. På denne måde kan du være med til at skræddersy dit lån så det passer til netop dine ønsker.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er som nævnt et lån der gør det muligt for en almen forbruger at låne penge nemt og hurtigt. Den store fordel ved at tage et sådant lån er at det ikke er nødvendigt for dig at sidestille nogen som helst form for sikkerhed. Når du tager et lån fra din bank skal du oftest stille en værdi som sikkerhed for at banken kan få sine penge igen. Ved at vælge at tage et kviklån slipper du for at skulle stille med en sådan sikkerhedsværdi. Står du og har brug for et mindre lån til nyt sengetøj, udskiftning af vinduesrammer eller et nyt spisebord kan du altså med fordel vælge at benytte dig af et af vores mange tilbud på kviklån. Et kviklån er nemlig ofte defineret som et lån af et mindre beløb hvor det ikke er nødvendigt for låner at sidestille en sikkerhedsværdi.

Fordelene ved at tage et kviklån

At tage et kviklån hos os har også den fordel at du ikke behøver at være registreret noget sted for at kunne låne penge. I en almindelig bank skal du oftest have en konto i den pågældende bank før du har mulighed for at tage et lån. Bankerne vurderer i de fleste tilfælde om de er villige til at udlåne penge til en person ved at kigge på hvem låneren er. Dette slipper du for ved at tage et kviklån hos os. Her har du mulighed for at tage et lån, uden at vi kigger på din civilstand eller din indkomst. Vi stoler på at vores kunder er i stand til at betale deres lån tilbage i tide, og derfor er det ikke nødvendigt for dig at udfylde store indregistreringsskemaer eller lignende. På denne måde er det muligt for dig at låne penge nemt og hurtigt, uden at skulle til at udfylde lange registreringsskemaer og svare på et utal af spørgsmål.

Kviklån
5 (100%) 4 votes